Mesec marec je bil v znamenju posredovanju in pridobivanju novih znanj.

V enoti Ljutomer sta 25. in 26. marca 2019 sta sodelavki izvedli predavanji z delavnico za dijake 3.letnika GFML, smer predšolska vzgoja. Sanja Kovačič, prof. def. in Nina Štuhec, mag. prof. spec. in reh. ped. sta dijakom predstavili spekter avtistične motnje, terapevtstke pristope, prilagoditve in pripomočke pri delu z otroki z avtizmom. Obenem so se dijaki preizkusili v pripravi socialnih zgodb.

Mirjam Bregar, prof. spec in reh. pred. in Daša Könye, univ. dipl. psih., iz enote Murska Sobota sta za strokovne delavke in starše vrtcev pripravili predavanje o razvoju spretnosti za uspešno učenje. Vrtec Tišina nas je gostil 4. marca, vrtec Murska Sobota pa 20. marca 2019.

 

To pa še ni vse! Za nami je še en Teden izobraževanj.

25. 3. 2019 je bilo izvedeno predavanje z naslovom Razumevanje učnih stilov oseb z avtizmom in strukturiranje okolja v izvedbi mag. Mateje Šilc. Strukturirano, koristno, sproščeno, izčrpno, iz prakse-za vse, ki ste zamudili Matejo Šilc, odlično predavateljico; njeno navdušenje je bilo nalezljivo, zato je mnogim polepšala materinski dan. Pa nismo govorili o lahkotnih temah. “Želim si še več Tednov izobraževanj, ker vplivajo na mojo strokovno in osebno rast” je le eno od mnogih spodbudnih sporočil naših slušateljev.

26. 3. 2019 smo gostili ga. Marjeto Krejči Hrastar.  Udeleženci pravijo : ZAKON”. “Kadar se ne gibljemo, ne aktiviramo vestibularnega sistema in ne sprejemamo informacij iz okolja.” Zato smo se skozi predavanje veliko gibali  in učili z gibanjem. Ter tako črpali iz bogate zakladnice znanja predavateljice.

(Skupno 180 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost