V mesecu marcu smo bili v Strokovnem centru Pomurje zelo aktivni.

Izvedli smo kar nekaj izobraževanj:
V enoti Murska Sobota sta Mirjam Bregar, prof. spec. in reh. ped., in Daša Könye, univ. dipl. psih., v torek, 13. 3. 2018, za strokovne delavce Vrtca Murska Sobota izvedli predavanje “Podporna in nadomestna komunikacija“.

 

Enota Ljutomer je v četrtek, 15. 3. 2018, izvedla dve predavanji.
Predavanje »Učne težave v srednji šoli v teoriji in praksi« je bilo namenjeno strokovnim delavcem Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer. Izvedli sta ga strokovni delavki, mag. Mateja Štefanec, prof. def. in Sanja Kovačič, prof. def..

Predavanje »Pogoste govorno-jezikovne motnje v predšolskem obdobju in njihov vpliv na opismenjevanje«, ki ga je izvedla Kaja Plohl, mag. logop. in surdoped.. Predavanja so se udeležili starši in vzgojitelji otrok Vrtca Mala Nedelja.

Osnovna šola IV Murska Sobota je 16. marca 2018 organizirala že peto športno-družabno srečanje za učence šol iz murskoosoboške občine. Učenci so se najprej pomerili v poligonih, nato se pa vključili v različne tematske delavnice. Za dijake Gimnazije Murska Sobota, ki so pomagali pri izvedbi srečanja, je Mirjam Bregar, prof. spec. in reh. ped., pripravila predavanje “Kultura inkluzije in praksa v šolstvu“. Da je pa bil dogodek še bolj inkluzivno naravnan, so pri izvedbi pomagali tudi učenci posebnega programa Osnovne šole IV.

 

 

 

(Skupno 144 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost