Z vzpostavitvijo Strokovnega centra Pomurje, enega izmed desetih strokovnih centrov v okviru Mreže strokovnih institucij za podporo otrokom  s posebnimi potrebami in njihovim družinam, ki ga v okviru javnega razpisa sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in ki zajemal tri enote (Enota Murska Sobota, Osnovna šola IV Murska Sobota, Enota Ljutomer, OŠ Ivana Cankarja, podružnica C. Golarja in Dvojezična enota Lendava, DOŠ II Lendava), smo stopili na novo pot podpore in svetovanja. To uspešno, vsestransko bogato pot, polno izkušenj, znanj in tudi novo stkanih vezi s 30. 9. 2020 ponosni zaključujemo.

Ob zaključku skupne prehojene poti, bi se radi zahvalili vsem strokovnim institucijam za sodelovanje, strokovne diskusije in iskanje najboljših skupnih rešitev za otroke s posebnimi potrebami z našega področja. Hvala tudi vsem vrtcem in šolam, ki so nam odprli svoja vrata, bili pripravljeni z nami deliti svoje izkušnje in sooblikovali skupne rešitve. Beseda zahvale gre staršem, ki so z nami delili svoje stiske, skrbi, nam zaupali svoje otroke.  Hvala vsem, ki ste se udeleževali naših predavanj ter delavnic in nam s svojo prisotnostjo dali elana za naprej.  Beseda zahvale pa je namenjena tudi vsem strokovnim delavcem šol, kjer so delovale enote Strokovnega centra Pomurje (OŠ IV Murska Sobota, OŠ Ivana Cankarja, podružnica Cvetka Golarja in DOŠ II Lendava), ki so s svojimi izkušnjami, znanjem in idejami obogatili marsikatero našo vsebino in nam odprli nove poglede.

Prisrčna hvala še enkrat vsem našim uporabnikom. Hvala, da ste bili z nami.

V pričakovanju, da se odpro nove poti medsebojnega sodelovanja, ki bodo temeljile na naših uspešnih rezultatih, vas lepo pozdravljamo.

(Skupno 112 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost